Toppbanner Toppbanner

 

Dagsturer

Vi er spesialister på transportoppdrag for alle virksomheter, skoler, organisasjoner,
lag og foreninger.

Ta kontakt med oss for å få et tilbud på transport, og glem ikke at ved å kombinere bestillingen med eksempelvis overnatting/hotell eller inngangsbilletter til attraksjoner, så kan tilbudet bli billigere enn om du bestiller på egenhånd.

Vi har gode avtaler med COLOR LINE, STENA og DFDS  for å kunne tilby konferansepakker og gruppetilbud og vi kjører dere til og fra fergeterminalen. Dette kan være aktuelt for dere som skal planlegge et julebord eller kanskje en tur med dem man gikk sammen med på skolen for en tid tilbake?
Vi har også en bra avtale med flyselskapet NORWEGIAN hvor det er fordelaktig å bestille både fly- og bussreise for større eller mindre grupper gjennom oss.

Med stort volum på ulike tjenester, er det mulig å få fordelaktige tilbud gjennom oss.

 

Bli med på et "gränsetilfälle" av de sjeldne!

Bli med den verdensberømte Eda-Pelle på en opplevelsesrik Harry-tur til Sverige og opplev ettermiddagen med et fantastisk besøk på Kongsvinger Festning. Denne turen kan bestilles etter eget ønske gjennom hele året.

"Gränse-tilfället" Eda-Pelle forteller, synger og spiller i bussen på vei til Sverige, og det blir latter og høy stemning fra første minutt. Pelle vet alltid de beste tilbudene på shoppingsenteret og er tilgjengelig som shopping-guide.

På turen tilbake treffer vi lokalhistoriker Roos i sin jegeruniform anno 1814. Da kjører vi innom Fredsmonumentet, historiske steder som Matrand og Lier før vi ender opp på Kongsvinger Festning på toppen av idylliske Øvrebyen. Alle trommes opp på toppen til omvisning på Festningen, og Øivinds turer er alt annet enn tørre historiske fakta. En levende og humoristisk utflukt.

Velkommen til en svært annerledes shoppingtur, der humor, handling, musikk og lokalkultur går hånd i hånd.

Pris: kr 7 500,- inkl. reise, guide og omvisning. Minimum 25 personer, maks 45..