Toppbanner Toppbanner

 

Kristiansand

Avgang: 16 Aug. 2021 kl 08:00 : Retur: 19 Aug. 2021 kl 17:00. Destination: Kristiansand

Opplev Kristiansand, Lindesnes fyr og mer til på denne turen til idylliske Sørlandet!

Sørlandet er vakkert, og spesielt på sommeren. På denne turen skal vi oppleve noe av det Sørlandet kan by på, og vi skal bo på flotte Scandic Bystranda i Kristiansand.


16 august: 
Avreise fra vårt distrikt. Det blir stopp underveis for felles lunsj, og vi ankommer Scandic Kristiansand Bystranda på ettermiddagen, hvor vi skal bo i 3 netter. Middag på hotellet om kvelden.

17 august: Vi spiser frokost på hotellet, før dagens utflukt begynner. Utflukten er en dagstur til Lindesnes Fyrmuseum med omvisning og lunsj. Etter en dag på Norges sørligste punkt, trekker vi tilbake igjen til hotellet hvor det blir servert middag på kvelden.

18 august: Frokost. Dagens utflukt går til Lillesand, hvor vi skal på en liten båttur fra Lillesand til Kristiansand. Vi kjører med M/B Øya fra 10 til 13. Etter dette blir det tid på egenhånd til å spise lunsj og kanskje vandre litt rundt i Kristiansand.

19 august: Vi spiser frokost på hotellet, og forbereder hjemreisen. Det blir stopp underveis for felles middag før vi ankommer hjemtraktene på ettermiddagen en gang. 

Pris pr pers i dobbeltrom: kr 5.590,-
Tillegg for enkeltrom: kr 1.200, -

Prisen inkluderer buss, overnatting med ½ pensjon, dagstur til Lindesnes med lunsj, båttur med M/B Øya. Lunsj på tur og middag på retur. Reiseleder Erik Fagernæs er med på turen og han legger også inn noen severdigheter.  

 

Forbehold om endringer utenfor vårt herredømme.