Toppbanner Toppbanner

 

Kristina från Duvemåla i Dalhalla

Avgang: 11 Aug. 2022 kl 09:00 : Retur: 13 Aug. 2022 kl 18:00. Destination: Rättvik

Kristina från Duvemåla spilles i en drøyt tre timers konsertversjon, i fantastiske Dalhalla! 

Kristina från Duvemåla er en episk fortelling basert på Vilhelm Mobergs utvandrerepos, hvor Benny Andersson står for melodiene og Björn Ulvaeus står for teksten, med blant annet låter som "Guldet blev til sand" og "Du måste finnas".
Det hele skal foregå i den fantastiske konsertarenaen Dalhalla, som er verdt et besøk selv uten at det er konsert. Dalhalla er et gammelt kalksteinsbrudd, som i nyere tid har blitt gjort om til konsertarena. Og den både ser og høres helt spektakulær ut!

Dag 1: Vi begynner turen fra vårt distrikt og setter kursen mot Quality Hotel Galaxen i Borlänge, hvor vi skal bo i 2 netter. Det blir stopp for lunsj, og middag på hotellet om kvelden. 

Dag 2: Det blir frokost og middag på hotellet, før vi setter oss i bussen mot Rättvik og Dalhalla for å oppleve "Kristina från Duvemåla" i fantastiske omgivelser og akustikk. Etter en drøyt tre timers konsert frakter bussen oss tilbake til hotellet i Borlänge på kvelden.

Dag 3: Hjemreisedag. Vi spiser frokost på hotellet, før vi vender snuta hjemover igjen. Stopp for lunsj på vegen, før vi ankommer hjemtraktene på ettermiddagen.

Reiseleder på turen er Øivind Roos!

Prisen inkluderer busstransport, overnatting i dobbeltrom med halvpensjon og konsertbillett.

Pris pr. pers i dobbeltrom: kr 4.790,-
Tillegg for enkeltrom: kr 550,-

Bindende påmelding til berg@skysstasjon.no eller 908 79 105

Med forbehold om endringer utenfor vårt herredømme.