Toppbanner Toppbanner

 

Rhin- og Moseldalen

Avgang: 07 Jul. 2018 kl 08:00 : Retur: 13 Jul. 2018 kl 17:00. Destination: Rhin- og Moseldalen

Denne sommeren arrangerer vi enda en gang en tur til Rhin- og Moseldalen, og vi koser oss på Hotell Lindenwirt i Rüdesheim under hele oppholdet.

Hotell:

Hotel Lindenwirt i Rüdesheim er et hyggelig 3-stjerners hotell midt i Drosselgasse, den berømte lille gågaten midt i byen. Hotellet er kjent for å ha god service og god mat. Her vil dere få halvpensjon, altså frokost og middag. Halvpensjon er det også på overfarten fra Sverige til Tyskland. Lunsj er inkludert på reisedager.

Program:

07. 07: Reisedag, Kongsvinger-Göteborg. Stena Line frakter oss over til Kiel i Tyskland.

08.07: Reisedag, Kiel-Rüdesheim. På turen stopper vi på Hotel Wirtshaus Sauer i Bockenem for lunsj, og kommer til Rüdesheim sent på ettermiddagen.

09.07: Denne dagen skal vi på båttur på Rhinen ned til St. Goarshausen, hvor dere får se den kjente Loreleyklippen. VI blir hentet av bussen og kjører opp på klippen. Etterpå spiser vi lunsj hos Die Loreley Weinstübchen, før turen går tilbake til Rüdesheim og vinsmaking hos vinhandler Georg Breuer. Etter vinsmakingen spaserer vi tilbake til hotellet for middag.

10.07: I dag går turen til densjarmerende byen Cochem for lunsj på La Baia Hotel & Restaurant. Deretter kjører vi til den lille byen Bernkastel-Kues i Moseldalen, som er kjent for sin vinfestival. Her vil det da, ikke overraskende, bli vinsmaking hos Alfred Port. Så fortsetter vi  blant vinmarkene tilbake til Rüdesheim.

11.07.: Denne dagen er til fri disposisjon. Da kan dere vandre rundt i de trange, "gemütliche" gatene i Rüdesheim, eller kanskje ta en tur med gondolbanen.

12.07.: Nå er tiden kommet for å starte på hjemturen. På turen nordover stopper vi nok en gang i Bockenem på Hotel Wirtshaus Sauer for lunsj, og over natten vil Stena Line frakte oss fra Kiel til Göteborg.

13.07.: Turen går nordover fra Göteborg og til hjemtraktene.

Husk: Gyldig pass og Europeisk helsetrygdekort og reiseforsikring

Pris pr. pers. i dbl. Rom og utvendig lugar: kr 10.990,-.

Enkeltromstillegg: kr 900,-
Tillegg for singellugar: kr 750,-