Toppbanner Toppbanner

 

Telemarkskanalen, Vemork og Marispelet

Avgang: 24 Jul. 2019 kl 08:00 : Retur: 27 Jul. 2019 kl 20:00. Destination: Telemark

I samarbeid med Grue Finnskog Sangkor inviterer vi deg med på denne opplevelsesrike turen til Telemark.
Blant attraksjonene på denne turen finner vi Vemork, Telemarkskanalen og Marispelet med Stig Henrik Hoff og Sten Bjørge Skaslien Hansrud!

 

Onsdag 24. juli: Avreise fra Svullrya om morgenen. Stopp underveis for lunsj. Ankomst Gaustadblikk Høyfjellshotell på ettermiddagen. Middag på hotellet. Om kvelden skal vi få oppleve Marispelet, som foregår på Krokan. Medvirkende er bl.a Stig Henrik Hoff, Sten Bjørge Skaslien Hansrud, Ingebjørg Buen, Kasper Skovli Botnen.

Torsdag 25. juli: Etter frokosten beveger vi oss mot Rjukan for å oppleve Museet Vemork. Utpå dagen går turen videre til Vrådal hvor vi sjekker inn på Quality Straand Hotel hvor vi skal bo i to netter. Middagen inntar vi på hotellet.

Fredag 26. juli: I dag blir det båttur på Telemarkskanalen, fra Lunde til Spjotodd. Det vil bli servert lunsjbuffé på båten. Middagen serveres på hotellet

Lørdag 27. juli: Etter frokosten går turen hjem igjen. Det blir stopp underveis for benstrekk og felles middag.

 

Prisen inkluderer i utgangspunktet halvpensjon(frokost og middag), men lunsjer nevnt i programmet er også inkludert. Videre inkluderes buss, billett til Marispelet, hotellovernatting, omvisning på Vemork og båttur med lunsj på Telemarkskanalen.

Pris pr. pers. i dobbeltrom: kr 5.790,-

Tillegg for enkeltrom: kr 850,-

 

Bindende påmelding til berg@skysstasjon.no eller tlf 628 13 200

Ta gjerne kontakt om du skulle ha spørsmål om denne turen, eller om du lurer på noe annet!